Miroslav Joch po čtyřech letech opět vede ČSSD do předvolebního boje jako jednička kandidátky v Českých Budějovicích. Krajské město se má podle něj pokusit spo-jit s okolními obcemi, aby se mohly společně dál rozvíjet.

Lukáš Marek redaktor MF DNES

Naší velkou prioritou je mít čisté a uklizené město. Provedeme průzkum nejvytíženějších lokalit a budeme chtít po společnosti FCC, aby se na tato místa zaměřila. V těchto nejvytíženějších lokalitách budeme zvyšovat počet vývozů a budeme iniciovat vznik akčního týmu, který bude neprodleně řešit špinavá místa a tak navážeme a ještě vylepšíme činnost odpadového taxi, o které jsme se zasadili už v minulých volebních obdobích.

Na 33. zasedání zastupitelstva města České Budějovice jsem se ptal pana náměstka Holického v jaké fázi je příprava projektové dokumentace na kanalizaci v Haklových dvorech. Na kanalizaci v této části města se nás ptali voliči již před minulými volbami a jsem rád, že se už konečně blížíme k její realizaci. Míra Joch.