Ondřej FlaškaPro kvalitu života je nesmírně důležité, aby se ve městě dobře žilo. Aby bylo kde trávit volný čas, aby se děti i dospělí věnovali sportu a mohli si večer zajít na kulturní akci, do kina, divadla a nebo jen na skleničku. Zároveň, aby si maminky s dětmi měli kde hrát, a rodiny si mohly zajít relaxovat do vířivky nebo bazénu.

Garantem je Ondra Flaška, nadšený fotbalista a fanoušek Dynama. Zároveň také táta, který dobře zná potřeby rodin - mít si kde hrát, mít možnost kulturního i sportovního vyžití.

✔ Postavíme akvapark - městu chybí opravdu kvalitní centrum pro relaxaci a rodinnou zábavu, letní plovárna sice dobře plní svůj účel, ale naše město má na víc.

✔ Vybudujeme další hřiště pro děti a mládež - i v minulých obdobích jsme měli jako jednu z priorit výstavbu dětských hřišť, aby si měli maminky s dětmi kde hrát, budeme v tom i nadále pokračovat.

✔ Letos jsme postavili první workoutové hřiště v Budějovicích a postavíme další - chceme myslet i na dospívající a mladé, kteří si chtějí zamakat na čerstvém vzduchu a ve spolupráci s nimi vytvořit další hřiště.

✔ Urychlíme výstavbu nových cyklostezek - cyklostezky vnímáme v našem městě, které stojí v rovině jako zajímavý alternativní druh dopravy, proto chceme urychlit výstavbu sítě cyklostezek, aby se občané mohli snáze dostat do práce nebo si udělat výlek za město, třeba k Vrbenským rybníkům.

✔ KD Slávii opravíme a bude sloužit jako kulturně-spolkový dům - uvědomujeme si důležitost a historickou významnou KD Slávie a vzhledem k jeho poloze jej považujeme za klíčový. V aktuálním volebním období jsme připravili koncesní řízení na opravdu provozování tohoto důležitého domu.

✔ Dostatek peněz do sportu dětí a mládeže, a to do všech sportovních odvětví, včetně volnočasových aktivit Vašich dětí, je pro nás priorita - za dob existence města neměli sportovci nikdy více peněz než dnes, což je skutečnost na kterou jsme opravdu hrdí. Jakožto fanoušci či členové místních sportovních klubů chceme i nadále maximálně podporovat sport a volnočasové aktivity dětí i dospělých.

✔ Odbahníme a opravíme vodní nádrž Bagr ve Stromovce pro koupání - Stromovka je surový diamant Českých Budějovic, jako relaxační zóna s vodní nádrží na koupání a patřičným zázemím by mohla být perlou našeho města. Proto se chceme domluvit s vlastníky pozemků ve Stromovce, aby došlo ke zvelebení a většímu využívání této úžasné lokality.

✔ Budeme nadále podporovat kulturu a cestovní ruch prostřednictvím dotací - chceme zachovat podporu kulturní scény a finančně pomoci zajímavým projektům.